Du behöver:
1 fläskfilé
Turkisk yoghurt
Grädde
Persilja
Peppar
Västerbottenost (riv själv)
Tomat
Gratäng
Zucchini
Tomat
Gratäng
Salt/peppar
Västerbottenost (riv själv)
Snitta fläskfilen i mitten och gör en röra av yoghurt, persilja, ost och kryddor.
Lägg röran i snittet och sätt ihop fläskfilen med tandpetare. (Spara lite röra )
Bryn den runt om och lägg den i ugnsform med grädde och skivade tomater. Lägg resten av röran på fläskfilén och sätt in den i ugnen på 175 gr.
Gratäng
Ta bort skalet från zucchinin och skä i skivor, skiva tomat och riv ost. Blanda allting i en skål med grädde och kryddor.
Lägg i en ugnsform och höj värmen till 225 gr.
Fläskfilen är klar när gratängen har fått färg, ös gärna med grädde på fläskfilén.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar